Åbent magasin og byvandring i Vorbasse

Foto: Billund Kommunes Museer

Museet slår den 29. september dørene op til magasinet i Vorbasse. Museets personale viser rundet på magasinet, og der vil blive fortalt om forskellige genstande. Der vil også være en fortælling om, hvorfor museet for nylig fik mange tomme hylder på magasinet i Vorbasse. En kringlet historie hvor alting igen fik plads på rette hylde.

Dagen begynder kl. 13 ved museets magasin, Lille Østergaard, Østergade 59 i Vorbasse. Efter rundvisningen på magasinet kører vi sammen op til kirken, hvorfra byvandringen begynder. Der fortælles bl.a. om marked og gøgl i Vorbasse.

Byvandringen slutter i Sognehuset ca. kl. 15, hvor museet er vært ved kaffe og kage. Mens kaffen nydes fortæller museumsinspektør Marianne Sørensen om fremtiden for museets samlinger og magasiner.

Tilmeldingsfrist den 27. september kl. 12, begrænset deltagerantal. Tilmelding til Billund Kommunes Museer på: Email: museet@billund.dk eller tlf. 7972 7490.

Arrangører: Billund Kommunes Museer og Vorbasse Lokalhistoriske Arkiv.