MAGION melder udsolgt til Dødens Gab i Svømmehallen

Foto: Universal Pictures

Rigelige mængder højføde i svømmehallen !

MAGION kan nu melde fuldstændigt udsolgt til filmeventet med Dødens Gab i svømmehallen den 5. oktober.

Da MAGION i samarbejde med Connectsport lancerede muligheden for at se kultklassikeren Dødens Gab i svømmehallen svømmede man ud på dybt vand. Ville det overhovedet lykkedes at trække publikum i svømmehallen?

”Vi ku’ ikke lade være – det lød simpelthen for sjovt og anderledes, da vi fik præsenteret ideen. Nu må vi se, om vi er de eneste, der kan se det sjove i at se Dødens Gab i svømmehallen”, sagde eventmanager Mads Søbye Helbo fra MAGION da billetsalget startede.

Svaret er nu fundet. MAGION er lykkedes med at få fyldt alle de ledige baderinge med frivillig hajføde, der gerne vil flyde rundt i mørket, mens kultklassikeren ‘Dødens gab’ bliver vist på storskærm.

”Vi har aldrig gjort noget tilsvarende før – ”swim-inn bio” er nyt for os. Vi kan kun forberede os så godt som overhovedet muligt og krydse fingre for en sjov og hyggelig aften i selskab med den glubske hvidhaj og de godt 85 modige publikummere”, fortæller eventmanager Mads Søbye Helbo.

Der vil være mulighed for at købe snacks og drikkevarer – hvis du har nerverne til at holde glasset stille… Der er naturligvis også mulighed for at tilbringe en del af tiden på kanten i løbet af de 2 timer og 4 minutter filmen varer.

Touren er et samarbejde mellem medlemmer i netværket ConnectSport, og løber af stablen fra uge 40 i oktober og året ud. Premieren er i MAGION i Grindsted.

 

Se mere på magion.dk eller www.filmevent.nu.