40-45 børn deltog i fodboldskole

Foto: René Lind Gammelmark

Lørdag fra kl. 10 til omkring 17 var der mellem 40 og 45 børn i alderen fra 6-9 år der deltog i GGIF og REMA 1000 fodboldskole.  De startede med at få fodbolde, drikkedunke og træningstøj udleveret. Herefter blev de inddelt i grupper og herefter var der 3 træningssessioner inden middag.

Efter middagspausen der var programsat til ca. 45 minutter var der 2 sessioner.   Der var forskellige ting de skulle lære, blandt andet leg med bold, straffespark mv. Der var også træningskampe.   Kl. 15.00 var der så en kamp hvor alle trænerne spillede mod de deltagende børn og kl. 16.00 var der så tid til at børn og voksne skulle i klubhuset hvor der var fri salabar og kyllingefilet.

Klik på billederne nedenunder for at se dem i stor størrelse.