Foredrag med Familien på Farten på Sdr.Omme Kro

PR-Foto

Kom og vær med når Billund Kommunes lokalforening (Kræftens Bekæmpelse) holder Lyserød uge og sætter fokus på brystkræftsagen den 4. oktober.
– Brystkræft er den hyppigste kræftform blandt kvinder i Danmark med ca. 4.900 nye tilfælde pr. år. 1 ud af 9 kvinder rammes af sygdommen og det er baggrunden for, at vi sætter ekstra fokus på brystkræft, siger Anna Kathrine Pedersen, fra Kræftens Bekæmpelse i Billund Kommune.
Lokalforeningen sætter fokus på brystkræft ved at lave et arrangement på Sdr. Omme Kro torsdag d. 4. oktober kl. 19.00 – hvor man kan høre det spændende foredrag med Familien på farten:
Helge lovede at gå hjem fra Nordkap, hvis naboen holdt op med at ryge. Naboen blev røgfri—og Helge på 69 år snørede vandrestøvlerne… På 73 dage gik han 3500 km. fra Nordkap hjem til Give. Undervejs var Anne Grethe i den gamle Landcruiser hans uundværlige støtte.
Foredraget er ikke bare en palet af smuk natur og spændende mennesker. Men også en varm fortælling om, at når to står sammen, så bliver det umulige muligt, også at samle over 200.000 kr. ind til Kræftens Bekæmpelse.

Billetterne koster kr. 128,- og er inkl. kaffe og lækker kage
Vi håber der er rigtig mange af Billund Kommunes borgere, som vil støtte op om den vigtige sag, og glæder os til en festlig aften!

Så vi håber vi, at borgerne gør det samme – nemlig møder op, og deltager i begivenhederne og ikke mindst, at man har lyst til at støtte sagen, siger Anna Kathrine Pedersen

Fakta:
Lyserød Lørdag 2018 er en landsdækkende event under Støt Brysterne kampagnen, der indsamler penge til brystkræftsagen.
Lige siden 2008 har frivillige og det lokale erhvervsliv hvert efterår gået sammen om at trække i den lyserøde arbejdstrøje og gøre Lyserød Lørdag til en stor landsdækkende fest. Gennem årerne er der blevet løbet, danset, spist brunch, afholdt auktioner, gået tur med hunden og meget andet. Alt sammen i den gode sags tjeneste, og det store engagement er blevet til over 28 millioner kroner til brystkræftsagen.

Så grib telefonen og bestil din billet allerede i dag!
Læs mere om Lyserød Lørdag på lyserødlørdag.dk

Yderligere information og bestilling af billetter:
Tlf. 2099 8337 (Anna Kathrine Pedersen) 3029 1884 (Lene Gregersen), og 7534 1700 (Sdr. Omme Kro) skriver Kræftens Bekæmpelse, lokalforening Billund Kommune i en pressemeddelelse.

Arrangør: Kræftens Bekæmpelse Lokalforening Billund Kommune