Grindsted GIF Herre serie 2 tabte til Tjæreborg

Foto: René Lind Gammelmark

LØRDAG DEN 29. SEPTEMBER 2018 mødte Grindsted GIF Herre Serie 2 Tjæreborg IF og resultatet endte med 0-4 med Tjæreborg som vinder.

Holdopstilling:
Jacob Tønning
Morten Hedegaard Pedersen
Sebastian Øhlenschlæger
Kevin Rajakumar
Marc V. Christiansen
Christoffer Wutborg
Jonas Bolding (skadet under opvarmingen, og kom ikke i kamp)
Kasper “Kalle” Knudsen
Patrick Lauridsen
Simon Poulsen
Christian Hansen
Jesper Schmidt
Christian Hedegaard Pedersen
Kenni Jensen

​Træner Christian Thorne har skrevet nedenstående referat fra kampen !

Alt kan ske i vores pulje… men måden det skete på i Tjæreborg…. AV

Lørdag indkasserede vi sæsonens første nederlag i puljen, hvor alle kan slå alle. Næsten. Og når man taber, så taber man med stil. Dårlig stil godt nok. For vi fik skændige klø på den lidt slidte bane i Tjæreborg, og de grønne var modsat os særdeles klar til kamp. De havde flammende vilje og en hårdhed i nærkampene, som vi hvidklædte slet slet ikke var klar til at modstå, og vi “svarede igen” med nervøse afleveringer, halvhjertede nærkampe, usammenhængende kæder og sporadiske forsøg på at komme ind i kampen. Den unge dommer gjorde sit bedste for at modstå presset fra hjemmeholdet, der udnyttede nærmeste samtlige situationer til at udfolde deres utilfredshed. Tjæreborg stemplede kraftfuldt ind i alle nærkampe, og der blev fløjtet talrige gange uden videre konsekvens. Det slog en del af vort spil i stykker. Men hatten af for Tjæreborg, der spillede helt til “linjen”. Og det kan man gøre, når modstanderen virker lidt henholdende og modløse. Så bliver det jo vores egen skyld.

Nuvel, nu tænker læseren ganske sikkert, at man som træner da ikke saver sit hold. Sandheden er blot, at vi ramte et uanstændigt bundniveau – og jeg som holdets træner ikke leverede en klarhed, så holdet brændte for opgaven. Det er min fineste opgave mod kampstart at gøre spillerne klar til kamp, så det blev en liden flatterende dumpekarakter, som jeg ikke har modtaget tilsvarende siden min fysik/kemi-eksamen i 9. klasse, hvor jeg lånte Allan Gaardes notater. Det var bestemt ikke nogen festlig oplevelse. Men selv de dårligste oplevelser kan man lære af. Måske ikke lige i de frustrerende timer efter kampen, men det kommer. 

Når det så er sagt – som det er blevet så populært at sige – så kan jeg godt tillade mig at være en smule hård (ærlig) ved mine spillere, for de ved udmærket godt, at jeg er enormt glade for dem, for de er nogle fantastiske drenge med en god indstilling til hvordan vi agerer på og udenfor banen. Vi har gjort det mægtigt godt i første halvdel af sæsonen, og det har kastet mange skulderklap af sig. Vi kan også tage imod, når det ikke er lutter ros, der komme indover fra højre.

Vi VED, hvad der skal til, for at vi leverer – det fik vi på den trælse måde bevis for i Tjæreborg. Og den bevidsthed om “leveringsdygtighed” finder vi frem på lørdag, hvor ærkerivalerne “de kongeblå” / “les bleus” fra Billund IF besøger os på Grindsted Stadion, for sådan en kamp byder med garanti altid på indædt fight og vilje. Kampen spilles kl. 16.00 og har det spændende “twist”, at en eventuel taber givetvis sendes agterud af oprykningskampen, hvor Spangsbjerg mere og mere ligner et bud på et kommende hold i serie 1.