Fantastisk koncert i Kulturhuset – se billederne

Foto: René Lind Gammelmark

Søndag aften var Sascha Dupont, Søren Jacobsen, Alex Nyborg Madsen, Ivan Pedersen, Lonnie Kjer og to andre kvindelige musikeret på scenen i Kulturhuset i Grindsted. De omkring 150 gæster fik en fantastisk koncertoplevelse, med særdeles veloplagte musikere. For at mindes Kim Larsen der døde søndag, sang gruppen en af hans sange. Netavisen Grindsted talte med Ivan Pedersen inden koncerten, og han kunne fortælle at gruppen ville nå op på 25 koncerter inden Sascha Dupont skulle tilbage til Amerika igen. Ivan Pedersen var i Grindsted første gang som 17 årig for at synge, da boede han i Aalborg. I det meste af Ivans liv har han boet i København. Nu bor han på Samsø. Sing Sing Sing er nu med koncerten i Grindsted midt i deres turneplan, og det går bedre og bedre siger Ivan.

På et af billederne nedenunder ses basistens 5 måneder gamle baby.  Klik på billederne for at se dem i stor størrelse.