Sport 24 Cup i MAGION

Foto: René Lind Gammelmark

I Week-enden har der været Sport24 Cup i MAGION.

Følgende Badmintonklubber har deltaget: abc Aalborg, Badminton Roskilde, Bredsten, Brønderslev, Dybbøl, Esbjerg ESG, Fano, Fredericia, Frem – Hellebæk, Gentofte, Greve, Grindsted Badmintonklub, Haderselv, Hammel, Herning, Hinnerup, Horsens, Hvidovre,  Højbjerg, Hammel IF, Ikast, Kolding Badmintonklub, Langhøj, Lillerød, Lyngby, Middelfart, Nr. broby, Nr. Lyndelse, Nyborg, Odense OBK, Randers Badmintonklub, Ry, Silkeborg BK, Skive-Resen, Skovshoved, Skælskør, Slagelse, Solrød Strand, Svendborg, Sverige, Team Salling, TST Tilst, Tyskland, Varde, Vejle, Viby J, Vissenbjerg, Aalborg Triton, Aarhus AB.

Ialt 49 klubber med 225 deltagende spillere.

Netavisen Grindsted var forbi MAGION søndag formiddag hvor Grindsted Badmintonklubs Thomas Jensen spillede.