Indstil en kandidat til handicapprisen i Billund Kommune

Foto: Billund Kommune

Indstil en kandidat til Handicapprisen i Billund Kommune og være med når prisen overrækkes !

Billund Kommunes handicappris skal sætte fokus på handicappedes forhold – og belønne særlige initiativer eller kreativitet for at fremme handicappede borgeres muligheder for at deltage i samfundslivet.

Med prisen følger 25.000 kr., som skal anvendes til fordel for målgruppen og til fortsat udmøntning af kommunens handicappolitik.

 ”Handicapprisen skal gå til en person eller initiativ, der gør en bemærkelsesmæssig indsats til fordel for handicappede i vores kommune”, siger Poul Erik Pedersen, som er formand for Handicaprådet i Billund Kommune.

Indstil en kandidat senest 14. oktober 2018
Du kan frem til den 14. oktober indstille en kandidat til dette års handicappris. Indstillingen skal sendes elektronisk via kommunes hjemmeside på billund.dk/handicappris, hvor du også kan læse mere om kriterier for indstillingen og løbende vil blive opdateret om indkomne indstillinger.

Vær med den 4. december når vinderen offentliggøres
Tirsdag den 4. december 2018 kl. 17.00 til cirka 19 overrækkes Handicapprisen 2018. Prisoverrækkelsen, som Handicaprådet står bag, sker i forlængelse af FN’s internationale handicapdag, og finder sted i kantinen på Rådhuset i Grindsted. Modtageren af prisen offentliggøres ved selve prisoverrækkelsen.

Af hensyn til forplejning skal du tilmelde dig til prisoverrækkelsen senest mandag d. 26. november 2018 til udviklingskonsulent Kristina Vingaard på enten kbb@billund.dk eller tlf. 72 14 19 39.

Sidste års modtager
Sidste års prismodtager blev Jytte Fruerlund, som er instruktør på gymnastikholdet QUAN team i Grindsted Gymnastik og Idrætsforening for handicappede borgere i alderen 18-54 år.

Siden jeg modtog prisen har jeg fået mange klap på skulderne – også af folk jeg ikke kender. Det er jeg stolt af, og jeg er stolt af den måde, som bevægelsen kommer ind i mit gymnastikholds liv. Vi har brugt lidt penge på T-shirts til opvisningen, for det betyder meget for mit hold, at de kan vise, at de er i et fællesskab. Resten af pengene er øremærket til en airtrack, som vi selv kan folde ud og sammen efter brug”, siger Jytte Fruerlund om modtagelsen af prisen skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.