LEGOLAND bliver forvandlet til Haloween fra den 7. oktober

PR-Foto LEGOLAND

Fra den 7. oktober til den 4. november spreder (u)hyggen sig i LEGOLAND når parken bliver forvandlet i anledningen af Haloween.
Børnene kan møde magiske væsener til Brick or Treat i efterårsferien, hvor der vil være aftenåbent med stort Haloween fyrværkeri.

Der er igen skruet op for den uhyggelige stemning i LEGOLAND, når parken får en stor orange overhaling til Haloween. Tusindvis af græskar, spindelvæv og skræmmende væsener kommer til at præge parken, og så er selfie-spot nummer et klar til at blive indtaget i form af det store LEGO græskar, der er bygget af mere end 100.000 LEGO klodser.

-Vi glæder os rigtig meget til årets Haloween i LEGOLAND. Det bliver lidt skræmmende, men mest af alt hyggeligt, når parken får en ægte Haloween makeover med tusindvis af græskar og hyggelige lys. Det giver en helt speciel stemning  både blandt medarbejdere og gæster, og især når mørket falder på, og parken bliver lidt mere uhyggelig, siger Pernille H. Steffensen, Event Manager i LEGOLAND.

Masser af aktiviteter i efterårsferien.
I skolernes efterårsferie bliver der sat ekstra tryk på grisen, når parken holder aftenåbent til kl. 21.00, og flere forlystelser er åbent helt til kl. 20.00 heriblandt den populære Polar X-plorer og årets nyhed Flying Eagle.

Børnene kan også tage deres forældre i hånden og gå på “Brick or Treat” jagt hos de skræmmende hyggelige væsener, der bor i små huse i parken, ligesom der vil være en række forskellige Haloween byggeaktiviteter at deltage i. Og når lukketid nærmer sig, vil der hver aften i efterårsferien undtagen søndag den 21. oktober være et kæmpe Halowee-fyrværkerishow kl. 20.00 over kongeborgen i Knights’Kingdom.

-Brick or Treat er vores helt egen udgave af det kendte “Trick or Treat”, som vi første gang introducerede i 2016. Vi har valgt at gentage successen igen i år og give vores gæster mulighed for at møde vores (u)hyggelige væsener såsom varulve, hekse og skøre professorer, fortæller Pernille H. Steffensen, Event Manager i LEGOLAND.

Haloween i en god sags tjeneste
Under Haloween vil der også være mulighed for at støtte den velgørende fond Merlins Magiske Tryllestav. For 20 kroner er det nemlig muligt at købe et græskar og tage de med sig hjem til pynt eller sjove udskæringer. Pengene fra græskarsalget går ubeskåret til Merlins Magiske Tryllestav.

Se hele programmet for Haloween på LEGOLAND.dk

Klik på billederne nedenunder for at se dem i stor størrelse