Veloplagte FCM stjerner trænede veloplagte GGIF spillere

Foto: René Lind Gammelmark

20 U-9-U10 og U12 fodboldpiger og 22 U10 og U11 fodbolddrenge stod spændte klar, da FC Midtjylland stjernerne Paul Onuachu, Rilwan Hassan sammen med akademispillerne Enock Mawate, Mads Kristian Hansen og Simon Ulrich Madsen ankom til GGIFs baner for at være gæstetrænere torsdag aften.

De fem FCM spillere præsenterede sig for en flok koncentrerede GGIF-ere, og så var 1½ times intensiv træning i to grupper ellers i gang.

  • Hun har slet ikke kunnet være i sig selv af spænding, sagde en mor om datteren, der i FCM trøje med Mikkel Duelunds navn på ryggen, dybt koncentreret var i gang med at flugte til en medspiller til gode råd fra Rilwan Hassan.

Imens kiggede pigetræner Charlotte Søgaard på med en vis misundelse.

  • Spillerne er godt nok koncentrerede i dag, måske man sku have dem på besøg noget mere.

Det har de nu næppe tid til, men kæmpe ros til alle fem FCM spillere, der virkelig gik ind i trænerrollen med gode øvelser, instruktioner og stort engagement. Paul Onuacho på både Engelsk og dansk i velovervejet Jes Thorup stil, mens Rilwan Hassen optrådte med assistenttræner Kristian Bach Bak entusiasme og højlydt kommenterede hver enkelt spark.

Imens stod forældre og trænere fra GGIF og fulgte med i træningen med mobilkameraerne fremme.

  • Man kan jo se koncentrationen, men også glæden hos spillerne. Det er en oplevelse udover det sædvanlige og en kæmpe kompliment til de fem fra FCM, der virkelig går til opgaven med professionalisme og glæde. Ikke så sært at over en tredjedel af de 42 unger løber rundt i FCM trøjer, der er noget at se op til, siger Fodboldformand Søren Madsen fra GGIF.

Grindsted GIF er samarbejdsklub til FCM og netop det at FCM spillerne kommer ud i klubben og træner med klubbens spillere er en af de mange fordele ved samarbejdet.

Klik på billederne nedenunder for at se dem i stor størrelse