Fokus på køernes klove

Foto: LLN Press

Klovbeskærere fra 21 lande deltager i weekenden i stor konference i Billund – den tredje i rækken

Køerne i Taiwan, Japan, Kina og Israel har også behov for at få beskåret klovene, og netop de lande er sammen med klovbeskærere fra 17 andre lande repræsenteret ved weekendens store konference på Hotel Legoland i Billund.

Det er tredje gang, KVK Hydra Klov med hovedsæde i Esbjerg inviterer til international konference, hvor deltagerne hører om den nyeste forskning indenfor klovbeskæring og selv får mulighed for at arbejde med maskinerne på de ben, der er til rådighed i de forskellige workshops, og interessen er stor.

– Vi har denne gang 167 deltagere fra 21 lande, som er det hidtil højeste deltagertal, fortæller salgs- og produktionschef Palle Fjord Thomsen, der forventer at gentage succesen om to år.

De fleste af deltagerne har været med på en af de tidligere konferencer i Billund, og det handler ikke kun om at udveksle erfaringer på selve konferencen.

– Det giver deltagerne et rigtig godt netværk på tværs af landegrænserne, hvor de kan udveksle erfaringer med klovbeskæring, så konferencen handler ikke alene om de faglige input. Det er også en konference, der knytter mange venskabsbånd på tværs, noterer Palle Fjord Thomsen.

 

Støtter julemærkehjem
Den store konference klæder ikke alene klovbeskærerne på til en bedre behandling af klovene. Den støtter også Julemærkefonden i Danmark via de penge, der kommer ind ved en auktion ved fredag aftens store fest, hvor det er to cowboys fra USA, der styrer løjerne.

Lørdag fortsætter konferencen, hvor det om formiddagen gælder teori, mens der om eftermiddagen er forskellige workshops.

– Med konferencen vil vi gerne være med til at uddanne kunderne i klovbeskæring og afdække spændende nyheder og samle folk fra hele verden, fortsætter salgs- og produktionschefen fra KVK Hydra Klov.

Han vil selvfølgelig gerne samtidig med konferencen eksponere firmaet, men det er ikke det danske firma, der står forrest på konferencen.

– Vores 27 forhandlere rundt i verden vil selvfølgelig kunne bruge det som en løftestang, og jeg synes, vi igen har fået en god konference stablet på benene, siger Palle Fjord Thomsen efter førstedagen skriver KVK Hydra Klov i en pressemeddelelse.

Foto: LLN Press  167 klovbeskærere fra 21 lande deltager i weekendens internationale konference i Billund.

Foto: LLN Press

Foto: LLN Press    Salgs- og produktionschef Palle Fjord Thomsen (t.h.) fra KVK Hydra Klov glæder sig over den store deltagelse i konferencen. Han er her i snak med klovbeskærer Ole Ebbesen fra Ribe.