Krystal vask er i fuld gang

Steffan Gejl - Foto: René Lind Gammelmark

Lørdag åbnende Steffan Gejl Krystal Vask i det værksted hvor Max Christensen i mange år havde autoværksted på Nørregade i Grindsted.
Steffan der er 26 år gammel vil håndvaske, rengøre, polere og rense biler både udvendigt og indvendigt.  I lokalerne der ejes af NJL Group, var der senest autoværkstedet Star Auto, men de flyttede.  Inden Steffan kunne flytte ind, blev lokalerne renoveret , så de idag er præsentable. Steffan er opvokset i Billund, hvor han også bor. Han arbejdede indtil for 14 dage siden hos LEGO i Billund som plastmager, men drømmen om at blive selvstændig blev pludselig til virkelighed, og nu er han igang. Han vil have åbent fra kl. 10.00 til kl. 20.00 hver dag.  Der er et venterum hvor der er gratis trådløst internet, og kaffe på kanden, så mens du slapper af kan bilven blive vasket og måske støvsuget. Lørdag var der også pølser, fadøl og sodavand til de fremmødte.  

Da Netavisen Grindsted var forbi Krystal Vask var der allerede kunder i butikken for Brian Lessmann fik hans Ford vasket og rengjort.

Klik på billederne nedenunder for at se dem i stor størrelse.