Så er der åbent “Hos Magda”

Foto: René Lind Gammelmark

Interessen var stor da butikken “Hos Magda” der hører hjemme på Bredgade i Hejnsvig åbnede lørdag kl.10.00.

Butikken tilhørte tidligere Magda La Cour, for her havde hun sin forretning i 55 år indtil hun døde 93 år gammel, deraf navnet “Hos Magda”.

Det er Christina og Henrik Terp Kristensen der nu har købt bygningen og der nu skal bruges til at udleve Christinas gamle drøm, at åbne et hobbyprojekt, der går ud på at sælge af gamle møbler mv. Christina synes at en by som  Hejnsvig skulle have sådan en type butik, for hun kommer i sit daglige arbejde som sælger, kommer rundt i mange byer, og her stopper hun ofte ved genbrugsbutikkerne for lige at se hvad de har at sælge.  

Planen er at hun på butikkens facebookside vil skrive når der er åbent, og ellers kan de forbipasserende se det, for hvis flaget er ude, så er der åbent.

Christina og Henrik skal skal nu igang med at renovere førstesalen, hvor der er planer om at indrette tre familieværelser med bad, toilet og fælleskøkken der skal lejes ud.  Magda La Cours gamle lejlighed skal også sættes i stand til en helårslejlighed de skal lejes ud.

Da Netavisen Grindsted var i Hejnsvig mødte vi Asta Heick og Mette Mikkelsen, der har været i butikken mange gange da Magda La Cour havde den, og de nøjedes ikke blot med at være kunder, men de har utallige gange spillet terningespillet 10.000 sammen med hende.

Klik på billederne nedenunder for at se dem i stor størrelse