Masser af aktiviteter og arrangementer på Bibliotekerne i efterårsferien

Foto: Billund Bibliotekerne

Efterårsferien nærmer sig og Billund Bibliotekerne inviterer alle til et brag af en kulturuge med aktiviteter for både børn og voksne.

”Vi vil gerne dele vores glæde ved kultur, oplysning, information og byder derfor velkommen til en lang række af spændende aktiviteter og arrangementer i efterårsferien. Det bliver en alsidig og sjov kulturuge med fokus på kreativitet, leg og læring, og der er noget til alle aldersgrupper på kommunens biblioteker.” siger Ole Bisbjerg, leder af biblioteker, borgerservice og museer i Billund Kommune.

Efterårsferien på biblioteket bliver en alsidig og sjov kulturuge med fokus på blandt andet kreativitet, leg og læring for alle. På programmet kan blandt andre nævnes Pernille Fisker, der laver perlemagi for både børn og voksne, Comedievognen, der fortolker Egon Mathiesens børnebogsklassiker ”Mis med de blå øjne” med musik af Django Reinhardt og Karina Holgersen, der synger og leger.

Perlemagi – kreative workshops med designeren Pernille Fisker. PR-Foto: Billund Bibliotekerne

Det vil også være muligt at høre foredraget ”Tak for udfordringen” af Gert Rune, der som den eneste dansker med ét ben har gennemført en ironman. I foredraget fortæller han om at turde møde forandringer med oprejst pande. Du kan også bygge robotter inspireret af det udbredte japanske koncept Hebocon, som handler om at bygge det mest uperfekte eksemplar.


Tak for udfordringen – foredrag med Gert Rune Foto: Palle Peter Skov

Arrangementerne vil foregå på kommunens biblioteker i Grindsted, Billund, Vorbasse og Sdr. Omme. Der er gratis adgang til alle arrangementer, og du kan tilmelde dig på bibliotekets hjemmeside skriver Billund Bibliotekerne i en pressemeddelelse.

Du kan se det fulde program for efterårsferien på biblioteket på billundbib.dk/efteraar   

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

WeePie Cookie Allow cookie category settings icon

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.

WeePie Cookie Allow close popup modal icon