Ny bog om Skulpturpark Billund er netop udgivet

Foto: René Lind Gammelmark

Torsdag eftermiddag blev den første bog om Skulpturpark Billund præsenteret for mellem 35 og 40 ved en reception i mødelokale 1 på Billund Bibliotek.
 Bogen er en billedbog med fortællinger. Hovedartiklen er skrevet af Anette Jorsal der tidligere har været lokalredaktør for Jydske Vestkystens redaktion i Grindsted. Artiklen har titlen: Skulptur rimer på natur.    Det blev også bogens titel.  Bogen er blevet til med støtte fra Ole Kirk’s fond, Inger og K.G. Hansen’s Fond, VAF-Fonden, Kulturvirket samt Billund Kommune. Der er også artikler af museumsleder ved Vejen Kunstmuseum Teresa Nielsen, biolog hos Billund Kommune Mads Navntoft Olsen, direktør Charlotte Sahl-Madsen fra Børnenes Hovedstad samt bestyrelsesmedlemmerne Eva Lillegaard Hansen og Jørgen Bruhn.  Sammendraget og den engelske oversættelse er skrevet af Jeremy Watts.
Billederne har vi fået hjæp til af Kåre Bruhn, Jeppe Donslund, Johnny Madsen, Mads Navntoft Olsen, Torben Fasterholdt og Rasmus Kaufmann.

Bogen købes for 150,- kr. på Billund Bibliotek. Du kan læse mere her: https://skulpturpark-billund.dk/bogen-om-skulpturpark-billu…

Klik på billederne nedenunder for at se dem i stor størrelse