Ny restaurant app guider til de bedste spisesteder i Billund

Foto: René Lind Gammelmark

Gode gastronomiske oplevelser og Legoland er nogle af årsagerne til, at over en million turister – både udenlandske og danske – hvert år besøger Billund. Den nye restaurant guide Eatie gør det nemmere at se, hvordan restauranter og spisesteder i Billund er anmeldt på tværs af flere hjemmesider.

Det skal være nemmere at udforske de mange gode gastronomiske oplevelser, som Billund har at byde på. Eatie udregner en topliste for Billunds bedste restauranter og caféer på baggrund af mange tusind anmeldelser på tværs af blandt andet Google, Tripadvisor og Facebook. På førstepladsen i Billund ligger Ristorante Bellini, som slog dørene op i foråret 2018 med ønsket om at servere god italiensk mad. Ristorante Bellini har en score på 9,2 ud af 10 på Eaties topliste.

“Det kan være svært at finde vej til de gode madoplevelser, og man kan bruge meget tid på at lede på flere forskellige hjemmesider for at se, hvordan en restaurant er anmeldt. Den problematik vil vi gerne gøre op med. Med Eatie ønsker vi at skabe et overblik over restauranternes anmeldelser ved at samle alle restauranter, spisesteder og deres anmeldelser ét sted og gøre bordbooking muligt på så mange spisesteder som muligt. Vi håber, at det giver mulighed for at opdage nye spændende spisesteder, steder med gode traditionelle retter, steder der tilbyder vegetarisk, vegansk eller glutenfrit og meget mere,” siger Morten Lie Jørgensen, der er administrerende direktør hos Eatie.

Eatie er både blevet kaldt restauranternes IMDB og restauranternes Trivago, fordi Eatie indsamler over 1,8 millioner anmeldelser og udregner en vægtet score for hver restaurant og spisested. På den måde har Eatie en demokratisk tilgang til restaurantscenen skriver Eatie i en pressemeddelelse.

 Billunds top 3 bedste restauranter og spisesteder ser sådan ud:

  1. Ristorante Bellini
  2. Le Gourmet
  3. Refborg Spiseri

 

Foto: René Lind Gammelmark

Se hele toplisten for Billund her: https://www.eatie.dk/bedste-restauranter-7190-billund