Stenovn’s Pizza Grindsted er byens bedste, ifølge ny restaurant guide

Foto: René Lind Gammelmark

Stenovn’s Pizza Grindsted har siden 2016 serveret sprøde stenovnspizzaer til de mange besøgende. Nu ligger restauranten nr. 1 på toplisten over bedste restauranter og spisesteder i Grindsted, ifølge den nye restaurant guide Eatie.

 Eatie opstod i 2018, da fem unge ildsjæle ønskede at gøre det nemmere for danskerne at se, hvordan en restaurant er anmeldt på tværs af mange forskellige hjemmesider og booke bord. En indsamling af mange tusind anmeldelserne fra blandt andet Google, Tripadvisor og Facebook skal løse dette problem.

På Eaties app og hjemmeside får hver restaurant og café en samlet score mellem 1 og 10, som er beregnet ud fra en algoritme, der vægter anmeldelserne ud fra deres kilde og korrigerer for falske anmeldelser. Resultatet af dette er en topliste over de bedste restauranter og caféer i Grindsted.

I Grindsted har Stenovn’s Pizza Grindsted førertrøjen på med en score på 9 ud af 10. Serkan Oral åbnede Stenovn’s Pizza Grindsted i 2016 og gjorde det muligt for de besøgende at få lækker stenovnspizza i Grindsted. På Facebook roser de besøgende pizzariaet for at lave “fantastisk sprød pizza” og “byens bedste pizza” skriver Eatie.dk i en pressemeddelelse.

Foto: René Lind Gammelmark

Grindsteds top 3 bedste restauranter og spisesteder ser sådan ud:

  1. Stenovn’s Pizza Grindsted
  2. Café J
  3. Restaurant Filskov Kro

 

Hele toplisten for Grindsted kan ses her:
https://www.eatie.dk/bedste-restauranter-7200-grindsted