SUN-AIR of Scandinavia A/S fik Erhvervsfremmeprisen 2018

Kommerciel direktør Kristian Tvergaard får her overrakt prisen af formand Søren Klausen - Foto: René Lind Gammelmark

OPDATERET

111 deltog i aftenens prisoverrækkelse , hvilket svarer til det antal der plejer at komme for at fejre virksomhederne.  Se billeder nederst i artiklen.

Erhvervsfremmeprisen 2018 i Billund kommune gik til SUN-AIR of Scandinavia A/S.

Erhvervsfremmeprisen 2018 gik til SUN-AIR of Scandinavia. Virksomheden har efterhånden nogle år på bagen, helt nøjagtig 40 år, uden på nogen måde at være gammeldags – Tværtimod.

SUN-AIR of Scandinavia er en service og handelsvirksomhed, der både har ruteflyvning, VIP-flyvninger, salg og leasing af fly, samt service og vedligehold af fly. 

En tidligere amerikansk præsident har om Danmark sagt, at Danmarks slagkraft er større end den vægtklasse vi befinder os i. Det samme kan man så absolut sige om årets vinder. Slagkraften for virksomhedens størrelse er langt større end den vægtklasse den befinder sig i, og den har bidraget til væksten i Billund Lufthavn.

Stort Tillykke med prisen ønskes af Billund ErhvervsFremme.

Om SUN-AIR of Scandinavia:

Ruteflyvning sker som franchisepartner med British Airways og tilbyder derfor den samme fulde inflight-service: Gratis mad, snacks og drikke samt super betjening og skyhøj service. Rutenettet er primært tilpasset forretningssegmentets ønsker om direkte forbindelser til større byer i ind- og udland. SUN-AIR of Scandinavia er base er Jylland og fra Billund, Aalborg og Aarhus beflyver de en række regionale ruter til udlandet. VIP og charterafdelingen drives under brandet ”JoinJet”, der arrangerer individuelle flyvninger for bl.a. VIP’s, virksomheder, sportsklubber og ambulanceflyvning i både ind- og udland samt internationalt flysalg og leasing.

SUN-AIR of Scandinavia Technic er virksomhedens værksteder og lagre, der holder til i Billund, Aarhus, Thisted og Sindal. Her udføres flyservice, vedligehold og komponent-overhaul samt ”One-stop”-konceptet. “One-stop” konceptet giver flyejere og operatører betydelige fordele inden for vedligehold, Down-time og logistik, idet alle centrale opgaver samles og løses i en arbejdsgang – på et sted med mindst mulig ulejlighed for kunden.

Bonus info om SUN-AIR of Scandinavia:

 • Den er levebrød for ca. 250 ansatte
 • Visionen er at være den mest adrætte indenfor sin branche
 • Virksomheden søger konstant efter at være innovative på de mest intelligente løsninger for kunderne, og samtidig levere den sublimt bedste service
 • Stik modsat alle andre i industrien har virksomheden valgt at bibeholde alle services inkluderet i prisen
 • Virksomheden sælger også reservedele og afholder workshops
 • Og de har også en rigtig fin ambulance, der bruges specielt i skisæsonen
 • Du kan sågar bestille din helt egen kabine
 • Virksomhedens missionen er ”First Class For Everyone”
 • Virksomheden har sit nye domicil i Billund, og har været en væsentlig bidragsyder til væksten i Billund Lufthavn
 • Ud fra mottoet “Smaller, Smarter & Smiling” arbejder medarbejderne effektivt og fleksibelt sammen om, at give kunderne den højeste service og sikkerhed
 • Vi håber at tildelingen af årets erhvervsfremmepris kan få smilene frem hos ejerne og medarbejderne
 • Virksomheden har gennemført et generationsskifte på direktørposten
 • De har lige bygget nyt hovedkvarter
 • Dagens prismodtager er ikke ubekendt med at vinde priser, men har dog ikke vundet denne pris før
 • De allerede vundne priser inkluderer ”Best European Airline” i 2009, 2010, 2012, og 2017
 • 40 års tro tjeneste og vækst gør virksomheden til en virksomhed vi alle bør være stolte af er repræsenteret i Billund kommune.

Se mere info om SUN-AIR of Scandinavia her: www.sun-air.dk

Om erhvervsfremmeprisen
Det er 16. gang, at Erhvervsfremmeprisen bliver uddelt. Prisen går til en virksomhed, en forening eller en privatperson, som har bidraget til at fremme erhvervsudviklingen i Billund kommune. Prisen bliver uddelt i et samarbejde mellem Billund Kommune, Billund ErhvervsFremme, Den Jyske Sparekasse og JydskeVestkysten. De seneste års priser er b.la. gået til Marmorline, HN Group, Søren Østergaard, Scandinavian Avionics, KG Hansen & Sønner, HCP Nordic, Billund Aquakulturservice og Green Team Group skriver Billund Erhvervsfremme i en pressemeddelelse.

 Klik på billederne for at se dem i stor størrelse