Grindsted Privatskole holdt rejsegilde

Foto: René Lind Gammelmark

Fredag eftermidag var der rejsegilde på Grindsted Privatskoles tilbygning på 478 kvadratmeter.  Tilbygningen skal indeholde tre nye klasselokaler til udskoling, fællesarealer og et længe ønsket musiklokale. De eksisterende lokaler bliver slået sammen til et nyt kreativt lokale, og derudover et mødelokale med forberedelsesfaciliteter til lærerne. Byggeriet koster 8 millioner kroner og håndværkerne forventer det står færdigt til april 2019, hvorefter skolen skal igang med selve indretningen. Efter sommerferien regner man med at tage de nye lokaler i brug. Skoleleder Anette Lundgaard bød velkommen og læste et eventyr op for de fremmødte. Eventyr omhandlede privatskolen, og på bedste vis kom hun rundt om mange emner. Efter eventyroplæsningen var det Jesper Secher der ønskede skolen tillykke, og til sidst var det Allan T. Pedersen der fortalte de fremmødte om byggeriet. Til et rejsegilde hører også rejsekranse til, og dette rejsegilde bød på ialt 3 kranse der var monteret på pæle så man kunne se  dem over taget på den nye tilbygning ude fra vejen. En anden tradition er jo også at der skal være pølser, og der blev serveret røde pølser, brød og drikkevarer til alle fremmødte. Det var samtidig også sidste skoledag inden efterårsferien.

Klik på billederne nedenunder for at se dem i stor størrelse.