Indspilning af ny udgave af julesange

Ronnie Flyvbjerg Olesen og Sanne Mikkelsen - Foto: René Lind Gammelmark

Bruno Jochumsen er der chef i Sydbanks afdeling i Grindsted er en meget aktiv mand. Ud over sit arbejde får han også tid til at skrive sange.

Torsdag eftermiddag gik indspilningen af en ny version af “Der er nisser overalt”  igang i studiet hos Ronnie Flybjerg Olesen i Filskov. Bruno har lavet tekst og melodi, mens det er en musikalske multikunstner Ronnie, der har lavet det musikalske arrangement, og sammen  med en række andre professionelle musikere styrer instrumenterne. 

Sangstemmen leveres igen af sangerinden Sanne Mikkelsen fra Årre, som også er korsanger i Birthe Kjærs Feel Good Band, der pt. er på 50 års jubilæumsturne rundt i landet. 

Bruno Jochumsen har iøvrigt endnu en udgivelse på vej til jul. Det er en helt ny komposition med titlen “Det bedste ved jul”, hvor Tommy Rasmussen klarer vokalen, mens Morten Husted, begge kendt fra Neighbours, gir den som syngende julemand.

 

Klik på billederne nedenunder for at se dem i stor størrelse