GGIF Håndbold herrer 2.division vandt stort over Skjern

Foto: René Lind Gammelmark

Lørdagens håndboldkamp i Lynghallen mellem Grindsted GIF Håndbold herrer 2.division bød på en heftig kamp. Allerede fra starten af var tempoet højt, og der var ikke gået mange minutter før Grindsted var foran.  Kampen endte med 35 mål til Grindsted og 18 til Skjern.

Referat fra kampen, skrevet af GGIF
Lørdag fik GGIFs herrer deres første 2 point i 2. division, da de slog Skjerns 2. hold med hele 35-18 på hjemmebanen i Lynghallen.

GGIF var i styring fra kampens start og kom hurtigt foran 5-1 efter fremragende defensivt spil med en efterfølgende effektiv kontrafase. Rasmus Jakobsen høstede på flotteste vis frugterne af det gode forsvarsspil med en række flotte redninger. Angrebspillet blev sat godt op og på trods af en smule manglende skarphed i afslutningerne, blev der ved med at blive produceret gode chancer. GGIF kunne derfor fortjent gå til pause foran 16-7.

I anden halvleg sørgede GGIF for at forsætte med at styre kampen og dække godt op. Derfor blev der aldrig rigtig spænding i løbet af halvlegen. Selvom der blev skiftet en del mere ud, blev GGIF ved med at øge forspringet, der næsten var oppe og runde 20 mål. Mod slutningen af halvlegen faldt niveauet dog en smule, hvilket gjorde at Skjern fik lov til at pynte på resultatet.
Slutresultatet blev derfor 35-18, og GGIF kom dermed på pointtavlet i 2. division. Undervejs i kampen var der debut til førsteårs U18-spilleren, Mikkel Molbech, der i sommers blev tilknyttet Talent Billund og flyttede ind på Idræts og Kulturakademiet på Tyttebærvej. Mikkel scorede 2 flotte mål og blev forhåbentlig den første af mange spillere fra U18 holdet, der får debut på 2. division.
2. divisionsrækken er utrolig tæt i år, og alle hold har allerede smidt point. Der bliver derfor kamp om hver evig eneste point, og forskellen mellem toppen og bunden er meget lille.
Næste opgave for GGIF er på næste lørdag, hvor herrerne skal en tur til Århus og møde AGF.

Kampens målscorer: Emil Larsen 8 mål, Daniel Jørgensen 7 mål, Nikolaj Svalatog 6 mål, Thomas Theilgaard og Nicklas Bjørn 3 mål samt Jacob Pedersen, Magnus Nørlund, Mikkel Molbech og Hjalmar Andersen med hver 2 mål.

Klik på billederne nedenunder for at se dem i stor størrelse