Julekoncert med Karina Holgersen og drengene

PR-Foto

Karina Holgersen gæster Vestermarkskirken tirsdag den 27. november efter at have holdt julekoncert i Magion de seneste år.

 Der er ikke lang tid til jul og billetsalget til årets julekoncert i Vestermarkskirken går allerede forrygende. Magion har de seneste år haft stor tilslutning med “Karina og hendes drenge, David og Mads og deres julekoncert. Mads har den fine lyse tenorstemme og David den dybe bas. Det giver dem stor mulighed for at lave flerstemmig sang og at variere deres sangvalg og repertoire rigtig meget. Musikoplevelsen er ligeledes udvidet med saxofonisten Jan Kaspersen, som for øvrigt også er Karinas svoger.

Men nu flytter Julekoncerten således til Vestermarkskirken på grund af den store efterspørgsel efter lidt hyggeligere rammer. Samtidig giver billetten også adgang til Vestermarkskirkens velkendte kringle med kaffe.

Karina er for rigtig mange mennesker en kendt, elsket og efterspurgt sanger og musiker. Mange har stødt på hende til mange forskellige arrangementer, fordi hun de sidste mange år har levet udelukkende af musikken. Da der ikke er ret mange billetter tilbage, skal man ikke vente for længe med at købe billet.

 

Billetterne kan købes i Den Jyske Sparekasse og på www.vestermarkskirken.dk. Der er også mulighed for at købe billetter hver onsdag formiddag mellem 09.30 til 11.30 i Vestermarkskirken, hvor der også er formiddagscafé. Køber man en billet får man en gratis kop kaffe.

 

Billetprisen er 150 kroner for koncert og kaffe med kringle skriver Vestermarkskirken i en pressemeddelelse.