1. februar kommer Hr. Weyse forbi Magion

Foto: Mike Kollöffel

Fans af TV2 Serien Badehotellet kan allerede nu godt begynde at glæde sig til at Jens Jacob Tychsen, skuespilleren der spiller Hr. Weyse i Badehotellet gæster nemlig MAGION den 1. februar kl. 20 med et musikalsk foredrag og netop Badehotellet.

Jens Jacob Tychsen tager på underholdende vis publikum med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller historien bag den elskede TV2-serie Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm.

Publikum vil bl.a. høre om Jens Jacob Tychsens arbejde med rollen som den flamboyante Edward Weyse, sangene fra dengang og samarbejdet med skuespillere og karakterer. På allerbedste og mest charmerende Jens Jacob Tychsen-manér formidles det, hvordan sådan en serie egentlig bliver til, hvordan samarbejdet med de andre skuespillere fungerer og hvordan dårlige anmeldelser, vind og vejr ved Vesterhavet og meget, meget påvirker livet på ”Badehotellet”.

Publikum får naturligvis også et genhør med flere af de skønne gamle sange fra serien, som Jens Jacob Tychsen på magisk vis vil fremføre – og desuden fortælles historien om, hvordan de er blevet vakt til live.

”Sammen med Jens Jacob Tychsen, håber vi at kunne genskabe lidt af den fascination og magi, der omgiver ”Badehotellet”, fortæller eventmanager Mads Søbye Helbo.

Jens Jacob Tychsen er uddannet fra skuespillerskolen ved Aarhus teater og har medvirket i en lang række forestillinger på de københavnske teatre. På tv har du kunnet opleve ham i serier som Borgen, Forbrydelsen 2, Rejseholdet og Sommer.

MAGION Café tilbyder sammen med billetten Fru Andersens menu – en aftenmenu inspireret af Badehotellets kulinariske univers. Der vil kun være et begrænset antal billetter til salg.

Det offentlige billetsalg starter mandag den 22.10. kl. 11 på ticketmaster.dk. Er man en del af sponsornetværket MAGION +Partners er der adgang til et eksklusivt forsalg af et begrænset antal billetter kun for partner-virksomhedernes medarbejdere.