Ligaen er i fare i Grindsted – GSK leder med lys og lygte efter ny direktør

Foto: René Lind Gammelmark

Superligaholdet i Speedway er i fare for at blive lukket ned.  GSK Liga som er det selskab der står for Ligaholdet i Grindsted søger nemlig med lys og lygte efter en ny direktør.

Gorm Pedersen meddelte nemlig inden sæsonens start at han ikke længere kunne stå i spidsen for GSK Liga, idet han har travlt med hans Entreprenørvirksomhed.  

Gorm har hjulpet klubben igennem den netop overståede sæson, indtil der kom en ny direktør til. Da der på nuværende tidspunkt ikke er fundet en ny direktør haster det efterhånden med at finde Gorm’s afløser, da GSK Liga ellers vil blive nødsaget til at trække stikket og lukke ligaholdet ned. GSK Liga’s sportslige resultater er ellers blevet forbedret ligesom faciliteter på banen og kontakten til sponsorerne.  Derfor er det meget nødvendigt at GSK Liga får en ny direktør meget snart. Gorm Pedersen der har været direktør de sidste tre år håber ikke det bliver nødvendigt at annullere de kontrakter med flere danske kørere til næste sæson der på nuværende tidspunkt er lavet, og siger til Netavisen Grinsted at hvis der er en der har lyst til at stå i spidsen for GSK Liga, må de meget gerne kontakte ham på tlf. 40 51 99 96.