Se den mobile politistation på Hovedgaden i Billund fredag formiddag

PR-Foto: Sydøstjyllands Politi

På Sydøstjyllands Politi’s facebookside inviterer de interesserede til at se den mobile politistation på parkeringspladsen ved Netto i Billund i tidsrummet mellem ca. 9.30 og 11.30.   

De skriver: Vi kigger løbende forbi over hele politikredsen med vores mobile politistation. Vi indbyder jer til en spontan snak om det, der nu måtte optage jer lige der, hvor vi holder. Det kan være om politibetjening, tryghed og eventuelle konkrete behov eller problemer, som I oplever.

Vi kommer for at lytte og være i dialog med jer. Det ved vi efterspørges og vi håber at hele vores palette at politiydelser bidrager til en rigtig god oplevelse af tryghed. For der er jo trygt og godt at være i Billund, men måske kan det alligevel gøres lige en tand bedre?