Spil dansk aften med Ronnie Olesen

PR-FOTO

Torsdag den 1. november kl. 19.00 åbner Vestermarkskirken dørene for en festlig Spil Dansk aften med  Ronnie Flyvbjerg Olesen. Det er et arrangement som er midt i en uge hvor man i hele landet fejrer dansk musik og opmuntrer folk til at synge sammen med andre.

Ronnie har levet som musiker størstedelen af sit 40-årige liv. Når man spørger ham, har han masser af minder om bl.a. sine 22 år i MUK, som han refererer til med stor glæde. Faktisk er han den person i MUK, der har været med allerlængst tid.

Ronnie Olesen har næsten spillet musik hele sit liv. Allerede dengang som 16-årig kunne han ikke lade være med at tænke videre over, hvordan man kunne gøre det endnu bedre, siger Ronnie Flyvbjerg Olesen.

24 år er det blevet til som både pianist i showbandet, kapelmester og arrangør. I dag er den 40-årige musiker fortsat i samme stil – som kapelmester i Mariehaven, kapelmester for Birthe Kjær og som festmusiker ved alle typer af arrangementer. Sit faste job som musiklærer droppede han for et par år siden– Så kan jeg være hjemme i lange perioder. Med et lærerjob om dagen var jeg aldrig hjemme og ville til sidst ikke have haft nogen familie at komme hjem til.

Vi glæder os til at både se og høre Ronnie spile samt synge med på en masse danske sange. Billetter købes ved indgangen og inkluderer kaffe og kage skriver Vestermarkskirken i en pressemeddelelse.