Forpremiere på filmen “I Krig og Kærlighed”

PR-Foto:Fridthjof Film A/S

Kulturhuset – Grindsted Kino er så heldige at vi er med på en forpremiere på filmen ”I Krig og Kærlighed, det sker den 10. november om eftermiddagen,kl. 16.00 hvor vi får besøg af skuespillerne Sebastian Jessen og Rosalinde Mynster samt instruktøren Kasper Torsting og producer Ronnie Fridthjof. De vil fortælle om filmen, som er blevet optaget i Sønderjylland. Efter introen viser vi filmen kl. 17.00 , som vises dagen før den store gallapremiere i Alsion i Sønderborg.  Vi håber rigtig mange vil benytte sig af den enestående mulighed for at møde skuespillerne og se filmen inden den vises for offentligheden.

Filmen ‘I krig & kærlighed’ er den første danske film, der foregår under Første Verdenskrig.

PR-Foto: Fridthjof Film A/S

Dramaet handler om den unge Esben, der efter tre år i felten deserterer for at slippe fra krigens rædsler og blive genforenet med sin kone Kirstine og deres lille søn Karl.

Men da Esben endelig vender tilbage, er alt forandret. En charmerende tysk officer ved navn Gerhard er nemlig opsat på at overtage hans rolle i hjemmet, og den Esben må nu sætte alt ind for at redde sin familie.

PR-Foto: Fridthjof Film A/S

Sebastian Jessen (Mens vi lever) spiller den bærende hovedrolle overfor Rosalinde Mynster (Sandheden om mænd), mens Thure Lindhardt, Natalie Maduenõ (Swingers), Ulrich Thomsen og Game of Thrones-skuespilleren Tom Wlaschiha også medvirker.

Den debuterende instruktør Kasper Torsting har skrevet manuskriptet i samarbejde med producent Ronnie Fridthjof skriver Kulturhuset i en pressemeddelelse.