Jeppe Søe holder foredrag i MAGION

PR-FOTO

I samarbejde med LOF inviterer Billund Bibliotekerne til et spændende og debatskabende foredrag med Jeppe Søe den 25. oktober kl. 19

I sin lange karriere har Jeppe Søe været ansat på TV2, DR og TV3, men er i dag debattør, medierådgiver og chefredaktør på [et cetera] magazine. Jeppe Søe rådgiver en række virksomheder om medieangreb og kriser, såvel som marketing og sociale medier. Herudover er han bestyrelsesmedlem for efterskoleforeningen.

PR-Foto

Jeppe Søe har som medieekspert siden 1996 engageret sig inden for manipulation, hjernevask og kommunikation ift. hvordan medierne handler, tænker og manipulerer os som læsere. Han hjælper organisationer og virksomheder med at færdes i medielandskabet og skære igennem med deres budskab. Ligeså forklarer Jeppe Søe, hvilken indflydelse sociale medier har på vores samfund og demokrati.

I sine foredrag belyser Jeppe Søe, hvordan medierne har indflydelse på samfundet, og hvorfor medierne gør, som de gør, hvor han tager udgangspunkt i
dagsaktuelle eksempler. Jeppe vil desuden give råd til, hvordan vi bliver bedre til at modstå mediernes hjernevask – og hvordan du selv deltager gennem sociale medier.

Billetter til 100,- kr. kan købes HER  foredraget foregår i MAGION (Café Magion mødelokalet)