GGIF Serie 2 Herre fodbold mod Spangsbjerg IF

Foto: René Lind Gammelmark

Lørdag eftermiddag mødte Grindsted GIF Serie 2 herrer Spangsbjerg IF hvor hjemmeholdet tabte 0-2 til gæsterne fra Spangsbjerg IF.

Man gør klar til strategimøde og træning inden kampen. Foto: René Lind Gammelmark

Der tjekkes lige facebook på mobilen – Foto: René Lind Gammelmark

Der var frisk frugt og kaffe inden kampen – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Træner Christian Thorne lægger strategien – Foto: René Lind Gammelmark

Der trænes inden selve kampen – Foto: René Lind Gammelmark

Træner Christian Thorne har skrevet nedenstående referat fra kampen.

Kampens spiller: Patrick Lauridsen

Holdopstilling Grindsted:
Jacob Tønning
Morten Hedegaard Pedersen
Mads Mahler Johannesen
Sebastian Øhlenschlæger
Christoffer Wutborg
Jonas Bolding Lund
Kasper “Kalle” Knudsen
Patrick Lauridsen
Simon Poulsen
Jesper Schmidt
Christian Hansen
Kevin Rajakumar
Kristian Uhre Uhd
Christian Hedegaard Pedersen

Det var som hjemmekampen mod Rødding – desværre var rollerne byttet om
Vi spillede ikke en hel god kamp, men blot en god anden halvleg. Første halvleg bød på en noget famlende indsats, hvor vi kun i glimt formåede at etablere angreb, som kunne gøre ondt på topholdet fra Spangsbjerg IF.

Defensivt blev der arbejdet ganske tilfredsstillende, men vi havde enormt svært ved at være boldførende og alt for mange svage afleveringer slog rytmen i stykker. Vi slog den selv i stykker, for vi blev ikke presset ud over det sædvanlige, så det virkede til, at spillerne ikke var fuldstændig fokuserede og parate til at løse opgave. Det må jeg som træner tage ansvaret for.

Punktum.
De sidste 45 minutter var anderledes positive. En række rokeringer og ny energi tanket i pausen bød på en ganske anden indsats, hvor spillerne fra første fløjt gav alt og pressede godt på. Der blev skabt en del betydelige chancer, men målet var i flere situationer som forhekset og resultatet blev, at vi gik mål-løse / målløse fra banen. I andre kampe har vi produceret færre chancer og kommet derfra med point. Det skete bare desværre ikke, og nu er tabellen nærmest gået i stå for os. Vi kommer hverken ned eller op, og med to kampe tilbage bliver det trods alt spændende at se, hvorledes vi vælger at færdiggøre sæsonen.

Kampens spiller blev for anden gang i træk Patrick Lauridsen, der arbejdede stenhårdt på den centrale midtbane. Vores unge førsteårs senior har etableret sig som fast mand på Grindsteds bedste mandskab, og i øjeblikket bærer unge Lauridsen et stort ansvar for at vi hænger sammen som mandskab – både defensivt og offensivt. Et stort ansvar så ung en spiller tager, og jeg kunne godt ønske mig, at der i øjeblikket var flere om buddet.

Lørdag har vi igen en hjemmekamp, sæsonens sidste på Grindsted Stadion, hvor vi tager i mod Esbjerg IF92, der stadig har muligheden for at fravriste førerpositionen fra Spangsbjerg IF.

Jeg håber, at vi er parate til at vise viljen fra første fløjt i FØRSTE halvleg.

Klik på billederne nedenunder artiklen for at se dem i stor størrelse