GGIF 2.division herrer vandt på udebane mod AGF Håndbold

GGIFs 2. division herrer fik lørdag sæsons anden sejr, da de på udebane besejrede AGF Håndbold. Kampen var hele vejen i gennem tæt, og blev først afgjort i det sidste minut.

I første halvleg fulgtes holdene ad hele vejen. AGF var gode i deres 2. bølgefase, og straffede GGIFs fejl med stor kynisme. GGIF fik samtidig brændt lidt for mange oplagte chancer, men med godt forsvarsspil formåede de at kompensere og holde AGF nede på 12 scoringer.
Til halvleg var det derfor helt lige, 12-12.
I anden halvleg blev angrebsspillet bedre for GGIF, og da der samtidig ikke blev brændt lige så mange oplagte chancer, fik GGIF flere gange opbygget sig et forspring på 3 mål. Daniel Jørgensen var godt skydende gennem hele kampen og fik derfor lavet hele 9 mål fra distancen. Symptomatisk for kampen, så gav en teknisk fejl eller en brændt chance en kontrascoring til AGF hver gang, at GGIF kunne bringe sig foran med 4.
Kampen var derfor helt tæt indtil sidste minut, hvor GGIF var foran 27-26, og fik en 2-minuters udvisning. Rasmus Jakobsen reddede dog forsøget fra AGF’s ellers velspillende højre fløj, og GGIF fik bolden igen med 50 sekunder. Tiden blev spillet helt ud, inden Emil Larsen kunne bryde igennem med 10 sekunder igen, og lukke kampen til 28-26.

Kampen gav vigtige 2-points på en dag, hvor topniveauet ikke helt blev ramt, og hvor AGF fik lov til at score alt for mange mål på kontra.
Målscore: Daniel Jørgensen 9 mål, Magnus Nørlund, Nikolaj Svalastog og Emil Larsen 4 mål, Jacob Pedersen 3 mål, Hjalmar Andersen og Thomas Theilgaard 2 mål.

Næste udfordring for herrerne er næste søndag, hvor Kolding Håndboldklub kommer på besøg i Lynghallen. KH har startet sæsonen rigtig flot med blandt andet en hjemmesejr over Faaborg, så topniveauet skal genfindes, hvis GGIF skal have endnu 2-point på kontoen.
Kampen spilles 16.30, og vi håber på at rigtig mange kommer i hallen og bakker herrerne op.
Allerede næste tirsdag skal herrerne allerede i aktion igen, hvor de på udebane møder Rækker Mølle. Rækker Mølle vil uden tvivl være utrolig revanchelystne efter de to tætte kampe i sidste sæson. Der venter derfor 8 spændende dage for herrerne skriver GGIF Håndbold i en referat fra kampen.