Foredrag i Magion: Leve eller dø med din fortid

Foto: PR-Foto

Tirsdag den 6. november 2018 fra kl. 19.00 til 21.00 kan du i MAGION’s CAFÉ Mødelokale høre foredraget med Flemming Tiro Lund: Leve eller dø med din fortid.

Jeg så min mailbox var fyldt med rykkere for opgaver jeg ikke leverede eller nye opgaver jeg ikke kunne overskue.

Tårerne løb, jeg kunne ikke slippe computeren. Ikke før der kom en kollega og sagde til mig, ”Flemming, du skal hjem nu, du skal til læge” – der gik 1½ år før jeg igen kom på arbejde.

Flemming vil fortælle sin hudløse, ærlige og barske historie om hvad der skete. Han fortæller historien for at andre kan lærer af den. Hvad var hans redning, hvilke redskaber var meget tæt på at koste livet, og hør hans kamp tilbage igen skriver Flemming i en pressemeddelse.

Entre: 100,- kr. + gebyr (www.ticketmaster.dk) eller køb billetten i MAGION senest den 5. november.