Stafet For Livet i Filskov gav 267.500 kr. i overskud

Foto: Stafet For Livet Billund

Stafet For Livet samler på de gode resultater

Stafet For Livet i Billund Kommune, som hvert år afholdes i første weekend af september måned er blevet en fasttømret tradition, som samler mange mennesker fra hele kommunen i den gode sags tjeneste. 


Og i år var ingen undtagelse – masser af aktivitet i hele weekenden, og styregruppen bag har netop været samlet for at evaluere på årets event.
Stafet For Livet i Filskov

Til dette års arrangement deltog mere end 600 deltagere, som sammen gik og løb ikke mindre end 7775 kilometer i kampen mod kræft. Og dette har tilsammen med de mange rundesponsorater, donationer til hold eller deltagere, og ikke mindst stor velvilje fra kommunens butikker, som har givet flotte gevinster samt råvarer til maden og meget meget mere – medvirket til at vi nu kan offentliggøre årets resultat.

Vi er stolte over at kunne sende et flot beløb på kr. 267.500,- af sted til Kræftens Bekæmpelse, så de kan bruges til bl.a. forskning og patientstøtte m.v., og dette beløb blev torsdag aften overrakt til projektkonsulent Nicholas Caron på evalueringsmødet på Filskov Kro.

Vi kan igen glæde os over et rigtig flot overskud, og vi ser nu frem til 2019 udgaven, hvor håber på endnu flere deltagere. 2019 udgaven foregår igen på Filskov Stadion i weekenden 7.-8. september, og denne gang er der mulighed for at endnu flere kan være med på flere aktiviteter i kommunen, idet der ikke er sammenfald i datoerne for stafetten og festugen, så vi glæder os til at byde rigtig mange velkommen til næste års stafet.

Tilmelding til næste års Stafet åbner 1. december på hjemmesiden: https://www.stafetforlivet.dk/stafet/billund

Det glæder os også meget at en meget stor del af de deltagende i år allerede har tilkendegivet, at de ønsker at deltage igen i 2019 skriver styregruppen for Stafet For Livet Billund i en pressemeddelelse.