GGIF Håndbold herrer 2. division mødte Kolding Håndboldklub i Lynghallen

Lynghallens tilskuerpladser var tæt på fyldte da GGIF’s håndbold herrer fra 2. division spillede kamp mod Kolding Håndboldklub.

Der var kamp til stregen og der blev kæmpet hårdt for at få mål, og kampen endte med sejr til Grindsted  29-26.

Referat:
GGIF 2. division herrer fik deres 3. sejr i træk, da de mødte Kolding Håndboldklub i en velbesøgt hjemmekamp med 500-600 mennesker i Lynghallen. GGIF var i kampens indledning rigtig skarpe i deres duelspil og spillede sig til den ene frie chance efter den anden, som også blev omsat til mål.

Forsvarsmæssigt var det dog lidt for passivt, og da KH rådede over en række gode skytter, så fik GGIF aldrig rigtig trukket helt afgørende fra, selvom de var foran i hele første halvleg. Til halvleg stod der derfor 17-14.

Anden halvleg blev en lidt mere rodet affære. Dagens dommerpar havde valgt en meget hård linje, der betød mange udvisninger til begge hold. GGIF fik dog lagt mere pres på KHs skytter, og da man blev ved med at producere gode chancer, var der flere 4-måls føringer undervejs, hvor GGIF dog ikke formåede at lave det afgørende hul. I stedet blev der brændt for mange frie chancer, og da KH straffede dem med stor kynisme blev kampen tæt til sidste fløjt.
GGIF formåede dog at holde hovedet mest koldt, og fik scoret på deres frie chancer. KH fik dog scoret i deres undertalsperioder, og var dermed med til sidste fløjt.

Sidste minut var GGIF foran med 2 mål, og KH havde bolden. KH fik lavet en teknisk fejl, og GGIF kunne spille tiden ud, og score i sidste sekund, og sejren blev dermed på 29-26.

Målscore: Nikolaj Svalastog og mål Emil Larsen 7 mål, Thomas Theilgaard 5 mål, Daniel Jørgensen 3 mål, Hjalmar Andersen 2 mål, Jacob Pedersen og Magnus Nørlund 2 mål samt Nicklas Bjørn 1 mål

2. division herrer syd er utrolig tæt, og man skal være skarpe i samtlige 60 minutter, uanset hvem man møder, hvis man skal have 2 point. GGIF ligger på nuværende tidspunkt på 5. pladsen i rækken og har 2 point op til nr 1 og 4 point ned til sidstepladsen, og alle hold kan slå hinanden på tværs.

GGIF spiller allerede igen på tirsdag i Rækker Mølle, og med tanke på de to opgør i sidste sæson, så kan man se frem til endnu et tæt opgør.
Næste hjemmekamp er d. 11/11, og der er tale om et vaskeægte lokalopgør, når HK Give Fremad kommer besøg. Der kommer helt sikkert mange mennesker fra Give til kampen, så vi håber vi ser et ligeså massivt et fremøde som i dag skriver GGIF Håndbold i referatet fra kampen.

Netavisen Grindsted var en tur i Lynghallen søndag eftermiddag og du kan se billeder i stor størrelse hvis du klikker på billederne nedenunder artiklen .