Grindsted GIF Herre Serie 2 mødte Esbjerg IF92 og tabte med 3 mål

Foto: René Lind Gammelmark

Lørdag eftermiddag mødte Grindsted GIF’s Herre serie 2 fodboldhold Esbjerg IF92 og tabte med 3 mål.

Efter 45 minutter scorede gæsterne deres første mål.  Efter 48 minutter var gæsternes andet mål i hus, og efter 74 minutter fik Esbjerg det sidste mål.

Kampens spiller: Christian Hedegaard Pedersen

Spillere
Jacob Tønning
Morten Hedegaard Pedersen
Mads Mahler Johannesen
Sebastian Øhlenschlæger
Christoffer Wutborg
Jonas Bolding Lund
Kasper “Kalle” Knudsen
Patrick Lauridsen
Simon Poulsen
Jesper Schmidt
Christian Hansen
Kevin Rajakumar
Sebastian Svejstrup
Christian Hedegaard Pedersen

Træner Christian Thorne har skrevet nedenstående referat fra kampen.


Foto: Christian Thorne

Never change a loosing team. Næsten.
Sæsonens sidste hjemmekamp blev spillet lørdag, hvor vi tog i mod Esbjerg IF92, der som rækkens nummer to endnu spiller for kunne nuppe førstepladsen og dermed oprykning til serie 1. Vi udspillede vores chance i rækken i sidste weekend, og derfor var der som sådan ikke så meget på højkant for os. I seneste kamp tabte vi til rækkens tophold efter en endog noget svag første halvleg, og derfor var det helt store fokuspunkt at vise, at vi kan komme helt anderledes ud til kamp. Så på lidt provokerende vis var overskriften for kampen “never change a loosing team”, for samme start 11’er fik muligheden igen.

Og det virkede faktisk godt. Holdet viste en god moral og spillede rigtig fint fodbold, og der blev ydet godt i alle kæder. I første halvleg var det ikke til at se, at der var modstanderne fra IF92, der burde have størst sult efter en sejr. Det blev til flere pæne muligheder, hvor vi efter knap en halv time burde være kommet foran, da Simon Poulsen med en micromillimeter præcis stikning sender lynhurtige Christian Hansen afsted i dybden, og han gør nærmest alt rigtigt og kommer fri, men afslutningen tager desværre indersiden af stolpen. Sort uheld. I øjeblikket har vi bare svært ved at få scoret.

Det har vores modstander så desværre ikke. Ét minut før pausefløjtet sætter vores ellers dygtige målmand Jacob Tønning sig selv i en noget uheldig hovedrolle, da han misser en dristig dribling i eget felt, og giver en tidlig julegave væk, og noget ufortjent er vi bagud til pausen. Et skammeligt farvel til GGIF for Tønning, der spillede sin sidste kamp, da udlandsrejse og efterfølgende studier venter.

Tidlige julegaver havde vi desværre flere af…. i det blot 3. minut af anden omgang scorer vi et selvmål, og med ca. et kvarter tilbage af kampen rettes et skud af og slutfacit på 0-3 er lige gæstfrit nok. Det skal retfærdigvis siges, at IF92 er det bedste hold i en anden halvleg, hvor vi ikke rigtig formår at finde løsninger. Et noget slukøret mandskab fik efter kampen ikke stemt på kampens spiller, men Christian “Lille P” Hedegaard Pedersen spillede en super kamp i forsvarets venstre side, og han er kommet stærkt tilbage efter en længerevarende skade.

Lørdag kl. 13.30 spiller vi vores sidste kamp på kunstgræs i Rødding, og med lidt held kan vi få lov at træne på vores egen nye kunstgræsbane for første gang på torsdag. Det bliver godt ikke længere blot at trisse forbi den færdige kunstgræsbane på vej op til den knoldede bagerste lysbane. Selvom banen har været færdig i flere uger, så er kommunen først klar til at godkende banen til brug nu her. Mærkelig planlægning. Men det går jo nok. Vi glæder os til at kunne tage banen i brug til vinteropstarten, og vi er taknemmelige over det store stykke arbejde vore klubfolk har lagt i projektet, ikke mindst formand Søren Madsen, der utrætteligt har fingrene i alle mulige opgaver i GGIF.

Klik på billederne nedenunder artiklen for at se dem i stor størrelse.