Jan Gintberg underholdt 600 i MAGION

Foto: René Lind Gammelmark

Omkring 600 var inde og se Jan Gintbergs nye Comedy Show “Gintberg Redder Verden” i  MAGION  lørdag aften. MAGION Café havde solgt 150 spisebilletter, og menuen bestod af byg-selv burger med tilbehør og dessert. Der var en vekomstdrink klar til alle de spisende gæster.

Jan Gintberg har i forbindelse med offentliggørelsen af den nye LIVE turné i 2018 tilføjet følgende statement omkring showet og titlen:
“Synes bestemt at jeg havde gjort det klart? Jeg føler mig misforstået på det groveste. Jeg har tænkt mig at rede verden. Ikke redde den for fanden!”

“En vovet vandondulation. En satanisk sjov studsning. En forfriskende hovedbundsfrisering. Og så bliver det en personlig tvangsindlæggelse for mig. Den her klode fortjener at få håret sat lidt op! Det er trods alt også MIN verden og hvis det hele alligevel skal gå i lort må det vel gerne ske i en nogenlunde præsentabel tilstand ikk’?”

Klik på de mange billeder nedenunder artiklen for at se dem i stor størrelse.