Annette Lundgaard – 10 år som skoleleder

Foto: René Lind Gammelmark

Annette Lundgaard kan i dag fejre 10 års jubilæum som skoleleder på Grindsted Privatskole. Det blev en festlig morgensang for eleverne på Grindsted Privatskole, der skulle nemlig råbes hurra ti gange for skolens vellidte leder.

Annette blev ansat som skoleleder på Grindsted Privatskole i efteråret 2008, på dette tidspunkt havde skole adresse på Skolegade i Grindsted midtby. Lokalerne var ikke hensigtsmæssige til skolebrug, og Annette blev hurtig en del af visionerne om at skabe nye undervisningsrammer. Annette blev på denne måde tovholder i flytningen af Grindsted Privatskole til nye lokaler på Trehøjevej. Her er lokalerne endnu engang blivet for små, og et tilbygningprojekt er i fuld gang. 

Annette har med hende ledelsesstil og åbne facon været i stand til at skabe en arbejdsplads og et undervisningmiljø, hvor der trods små børneårgange har været stor vækst. I 2008 var der godt halvfems elever, hvor skolen i dag er meget tæt på to hundrede indskrevet. Skolen har elever fra 12 forskellige nationer bl.a. Venezuela og Thailand.

Nysgerrigheden for det nye og ukendte har altid været et omdrejningspunkt for Annette, og i 2003 blev skolen en it-skole. Skolen gennemgik en stor omlægning, hvor alle eleverne fik deres personlige iPad til brug i undervisningen. Annette er en visionær og fremsynet leder, der gennem sit energifyldte engagement er med til at fremtidssikre Grindsted Privatskole, der skaber de bedste i forhold til elevernes uddannelse til det samfund, der venter dem på ungdomuddannelserne og livet.  

Klik på billederne nedenunder for at se dem i stor størrelse

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.