Lørdag i Julemessens tegn – se de mange billeder

Foto: René Lind Gammelmark

Lørdag var der julemesse i MAGION i Grindsted.

Med 72 udstillere var der fyldt godt op i hal 1 og 2 i MAGION hvor man kunne se alverdens ting og sager.

Børnene kunne godt lidt at få ballondyr som han lystigt lavede i stort antal.  I hal 3 der var fyldt op med modeller fra LEGO entusiastforeningen Byggepladen.  Julemanden og hans kone kom kl. 11 og gik rundt på messen. Mange børn kunne nyde godt af lige at få lidt flødekarameller når de kom forbi.  Drillenissen Erik var et nyt indslag på Julemessen, og han underholdt fra scenen kl. 13. Fra kl. 13.45 gik han rundt i gangene og lavede ballondyr og drillede gæsterne.  Kl. 16 var det tid til ballonregn, men regnen kom ikke helt som forventet, for der var lidt problemer med at få balonnerne ud af det net som de var indkaplset i, så de dryssede stille og roligt ned. De 250 balonner indeholdt gavekort på over 20.000 kr som man skulle gå rundt på standene og indløse.  Lørdag var der 2868 besøgende, og søndag er der igen mulighed for at komme til Julemesse, hvor der er åbent fra kl. 10.00 til 16.00.  Søndag er traditionelt den dag hvor der er flest besøgende.