Nu sløjfes omprioriteringsbidraget på erhvervsuddannelserne

PR-Foto

Anni Matthiesen (V): Nu sløjfes omprioriteringsbidraget på erhvervsuddannelserne

Regeringen og Dansk Folkeparti er netop blevet enige om, at droppe omprioriteringsbidraget på erhvervsuddannelserne allerede fra 2019 – det sker i forbindelse med forhandlingerne om finansloven. Det betyder, at erhvervsuddannelserne allerede næste år slipper for besparelser på 734 millioner kroner.

Anni Matthiesen glæder sig over aftalen og udtaler i den forbindelse:

  • ”Det glæder mig rigtig meget, at regeringen og DF er blevet enige om at droppe omprioriteringsbidraget fra 2019 på erhvervsuddannelserne. På denne måde sender vi også et klart budskab om, at vi prioriterer disse uddannelser, og at vi ønsker at gøre en stor indsats for at flere unge vælger at tage en erhvervsuddannelse”, udtaler Venstres undervisningsordfører, Anni Matthiesen.
  •  
  • ”Nu får erhvervsskolerne i endnu højere grad mulighed for at styrke kvaliteten i undervisningen og skabe et attraktivt studiemiljø. Det er vigtigt, hvis flere unge skal vælge en erhvervsuddannelse i fremtiden. Vi har nemlig brug for mennesker, der både kan med hovedet og hænderne”, afslutter Anni Matthiesen i en pressemeddelelse.