Sparekasse Cup – senior i week-enden

Foto: René Lind Gammelmark

I week-enden den 10. og 11. november afvikler Grindsted Badmintonklub Sparekasse Cup – Senior.

Det er en åben turnering, der afholdes for 38. gang. Der er tilmeldt 220 spillere, fordelt på 44 klubber.

Der spilles i MAGION DJS Arena – fordelt på 10 baner, og i Lynghallen fordelt på 5 baner.

Spilletider:

MAGION DJS Arena lørdag  kl. 9.00 – 16.00   
Lynghallen Lørdag kl. 10.00 – 16.00
MAGION DJS Arena søndag kl. 9.00 – 13.00

Følgende klubber deltager:  abc Aalborg, Brabrand, Bramdrupdam BG IF, Brønderslev, Dalum Hjallelse BK, Drive Kbh., Esbjerg ESG, Fredericia, Frederikshavn, Galten FS, Gentofte, Grindsted BK, Gug, Herning, Horsens, Højbjerg, Ikast, KBM2010, Kolding BK, Kvaglund, Langeskov, Langhøj, NBK Amager, Nr. Broby, Nr. Lyndelse, Odense OBK, Randers BK, Silkeborg BK, Skagen, Skalborg SK, Skjern, Skødstrup, Solbjerg, Solrød Strand, Tranbjerg AIA, Tst Tilst, Varde, Vejlby IK, Vejle; Viby J, Aalborg Triton, Aarhus AB, Århus Akademisk.