“DET BEDSTE VED JUL” er Bruno’s nye Jule CD

Fra venstre: Bruno Jochumsen - Sanne Mikkelsen - Ronnie Flyvbjerg Olesen - Foto: René Lind Gammelmark

Hvad ønsker man sig når man fylder 58 ?  Sådan tænkte Bruno Jochumsen fra Grindsted, og han gik derfor i gang med at lave gaven til sig selv – en ny julesang. Gaven har den fordel, at den er meget egnet til at dele med andre, og netop den 8. november på komponistens fødselsdag offentliggøres sangen.

Det er tredje år i træk har Bruno lavet tekst og musik til en ny julesang, og igen 2018 er det Tommy Thiel Rasmussen, der lægger vokal til sangen, med titlen DET BEDSTE VED JUL. Bruno fortæller at sangen handler om den gode gamle Julemand, som endda selv dukker op i 3. og 4. vers. I virkeligheden er det dog Morten Husted, kendt fra Neighbours, som med denne udgivelse nu også kan skrive ”Julemandsvokal” på sit CV.  

Det er Ronnie Flyvbjerg Olesen fra Filskov, der har arrangeret sangen i en glad country version. Og Ronnie spiller selv 4 forskellige instrumenter på udgivelsen, der også har fået lyd fra 6 andre professionelle musikere. Så på det punkt gøres det næppe bedre. Udover de nævnte er det, på elguitar Karl Gade fra Grindsted, Thomas Gundal fra Højbjerg spiller trommer, Sine Bach Rüttel fra Dalby gi’r den på banjo, og Mia Nielsen fra Kalundborg synger kor.  

Ronnie Flyvbjerg Olesen og Sanne Mikkelsen – Foto: René Lind Gammelmark

For at give udgivelsen lidt ekstra visuel opmærksomhed, har Bruno i samarbejde med Hans Kristian Pedersen, CreaZone i Hejnsvig og Martin Serup Hansen, SerupMusic i  Kærbæk, fået lavet en lille sød musikvideo til DET BEDSTE VED JUL. Hans Kristian har lavet tegningerne og Martin har gjort dem ”levende” i musikvideoen.

Endelig har Ronnie og Bruno i et års tid gået med en idé om, at lave en af Brunos andre julesange DER ER NISSER OVERALT i en lidt mere voksen og festlig udgave. Det har resulteret i en helt ny indspilning af sangen i en Dixie version, som vil kunne sætte gang i enhver julefest. Denne sang synges af frisøren fra Årre, Sanne Mikkelsen, som Ronnie kender rigtig godt fra Birthe Kjærs Feel Good Band, hvor Ronnie jo er kapelmester og Sanne er en af de to dygtige korpiger.

Sanne Mikkelsen – Foto: René Lind Gammelmark

De to nye sange kan findes på ”det der internet”, f.eks. på iTunes og div. streamingtjenester. Musikvideoen til Det bedste ved Jul kan hentes gratis på YouTube. Eller find gratis links til det hele, også de tidligere udgivelser, på facebooksiden BRUNOs BEDSTE JULESANGE.       

Tiden må vise om en af sangene kan finde vej til DRs Dansktopliste, som det var tilfældet med JULEFRI i 2016 og LIDT AF JUL i 2017. Ronnie har i hvert fald lovet at sende sangene til Leif Wivelsted på Dansktop redaktionen og så er det op til DR at beslutte, om de bliver testet.  At få endnu en sang med på Dansktoppen julen over, kunne jo så passende være mit julegaveønske slutter Bruno Jochumsen i en pressemeddelelse.

PR-Foto

Klik her for at se videoen