Endnu en Grindsted Sucess – Ældre Sagen spiste sammen

Foto: René Lind Gammelmark

Onsdag aften kl. 18.00 var der fulde huse på Mødestedet til Ældre Sagen i Grindsted’s arrangement i forbindelse med Danmark Spiser Sammen.

125 var tilmeldt til en aften med Gule ærter, røget flæsk, medister, sennep, rødbeder, eddike, rugbrød, snaps samt øl og vand. Der var yderligere 10 personer der blev skrevet på venteliste, for der var ikke plads til flere, og det må da betegnes som en af hverdagens store sucesshistorier. Ældre Sagen i Grindsted har de sidste to-tre år afviklet arrangementet, for at få “skub” i nogle af dem, der måske ikke lige er de bedste til at “komme ud af døren” og være sammen med nye mennesker de ikke kender.

Foto: René Lind Gammelmark

Når man gik rundt ved bordene kunne man tydeligt se at de fremmødte hyggede sig gevaldigt, for der blev spist, og der blev snakket, og folk var rigtig glade, og nød den gode mad.

Klik på billederne nedenunder artiklen for at se dem i stor størrelse.