Grindsted GIF Herrer 2. division Hånbold vandt over HK Give Fremad

Parkeringspladsen foran Lynghallen var totalt fyldt da Grindsted GIF’s 2. division Herrer spillede håndboldkamp mod HK Give Fremad søndag den 11. november 2018. Inde i Lynghallen var tilskuerpladserne også fyldt godt ud, og det var en særdeles spændende kamp tilskuerne overværede.

Da der var spillet 30 minutter og pausen til første halvleg blev startet var stillingen 13 til Grindsted og 11 til Give.

Til dagens kamp var Grindsteds nye målmand Rasmus Døssing også i sving. Rasmus Døssing kommer fra KIF Kolding, og er 21 år gammel.

Inden anden divisionskampen spillede GGIF’s 3. division damer kamp mod Valsgård IF 83. Her vandt Grindsted med stillingen 25-19

Referat fra kampen mod HK Give Fremad
2. div. herrerne bød HK Give Fremad velkommen til et vaskeægte lokalopgør, der havde alt, som sådanne opgør skal have. Hallen var proppet til det yderste, da der som sædvanlig var mødt mange mennesker fra Grindsted op, og da Give samtidig var troppet op med over 100 mennesker, så var rammerne helt perfekte, og de omkring 600 mennesker var med til at skabe en intens stemning.

I første halvleg bølgede opgøret frem og tilbage. GGIF kom bedst fra start og kom foran 4-2, men en lang scoringspause gjorde, at Give kom tilbage og foran 6-4. GGIF lavede i starten for mange tekniske fejl, og HK Give var gode til at straffe dem. Forsvaret for GGIF steppede op og ramte et rigtig højt niveau i dag, og da angrebet stoppede med at lave de store tekniske fejl, så betød detm, at GGIF stille og rolig kunne trække fra, og det var kun en scoring i sidste sekund, der gjorde, at Grindsted kun førte med 2 ved pausen.

I anden halvleg fortsatte mønsteret. GGIF stod rigtig godt i forsvaret og gjorde, at Give havde svært ved at lave mål. Angrebsmæssigt blev der produceret okay med chancer, og GGIF kunne derfor langsomt trække fra, og var foran med 7 mål undervejs. Give valgte derfor at satse med 7-6 og meget offensivt forsvar til sidst, og selvom det aldrig nåede at blive helt tæt, så gav det en smule unødvendigt spænding til sidst.
GGIF vandt derfor kampen 29-26. Kampen gav debut til holdets nye målmand, Rasmus Døssing, og det nye makkerpar med 2 gange Rasmus fik en flot debut med hele 17 redninger, og var en afgørende forskel i dag.

Målscorer: Daniel Jørgensen 8 mål, Thomas Theilgaard og Hjalmar Andersen 5 mål, Nikolaj Svalastog 4 mål, Emil Larsen 3 mål, Jacob Pedersen 2 mål og Magnus Nørlund 1 mål.

GGIF spiller allerede på tirsdag igen, hvor de møder Skovbakken på udebane. Skovbakken er indtil videre ubesejret i denne sæson, så der venter en rigtig svær kamp, hvor herrerene skal ramme topniveauet, hvis der skal 2 point med hjem skriver GGIF Håndbold på deres Facebookside.

Klik på billederne under artiklen for at se dem i stor størrelse.