Kristent tv skaber fred og håb i mellemøsten

Ny generalsekretær holder foredrag om SAT-7 i Grindsted den 21. november.

Kan noget godt komme fra Mellemøsten?

Ja, meget! En god nyhed er, at en kristen satellit-tv-station sender programmer om uddannelse, menneskerettigheder, konflikthåndtering og positiv kristendom til flere end 400 millioner mennesker helt fra Afghanistan til Marokko.

Og SAT-7 bliver set. Flere hundrede skriver til stationen hver uge og fortæller, at de fik mod, trøst, udsyn og styrke gennem SAT-7’s programmer.

Det fortælles der mere om onsdag den 21. november kl. 19.30 i ”Kronen”, Solvej 1 i Grindsted – lige overfor kirken.

Foredragsholder er Henrik Engelbrekt Refshauge, der netop er tiltrådt som ny generalsekretær for den folkekirkelige organisation Mission Afrika. Han er teolog og journalist og kendt viden om som leder af Gospel For Alle, der holder gospelworkshops landet over.

Mission Afrika støtter især SAT-7’s børneprogrammer, der blot i Saudi Arabien når ud til 4 millioner børn. Organisationen yder et stort mission- og hjælpearbejde i Vestafrika, og generalsekretæren vil give friske fortællinger fra sin rejse til Mali, hvor han kom hjem fra dagen før mødet.

Foredraget er arrangeret af Mission Afrika og Danmission. Der er gratis adgang skriver Mission Afrika i en pressemeddelelse.