Tag på skattejagt i Grindsted Midtby

I hele december måned kan hele familien jagte spor i Grindsted midtby, når Billund Kommunes Museer og Grindsted Handelsstandsforening sammen laver skattejagt rundt til byens butikker, i forbindelse med særudstillingen om DR julekalenderen Theo & Den Magiske Talisman.

På museets hjemmeside billundmuseum.dk kan man fra d. 24. november downloade et skattekort til print, som tager deltageren rundt i Grindsted midtby for at samle bogstaver til det hemmelige kodeord. Skattekort kan også afhentes på Billund Bibliotekerne. På skattekortet er der en lodseddel, hvor man kan deltage i lodtrækningen om gavekort til Grindsted Handelsstandsforening, entrébilletter til udstillingen og plakater fra julekalenderen. Der trækkes vindere hver uge i december.

Skattejagten er én af de mange aktiviteter, Billund Kommunes Museer afholder i forbindelse med særudstillingen om DR julekalenderen Theo & Den Magiske Talisman.

På museet er man glad for, at Grindsted Handelsstandsforening ville være med:

”Det er dejligt, at vi på denne måde kan samarbejde med handelslivet omkring vores aktiviteter”, siger Ole Bisbjerg, leder af biblioteker, borgerservice og museer i Billund Kommune. ”Det er vigtigt med lokal opbakning omkring udstillingen, hvis den skal blive en succes, og bl.a. derfor er det fantastisk, at Grindsted Handelsstandsforening var med på denne idé”, fortsætter han.

Også hos Grindsted Handelsstandsforening er man glade for samarbejdet, hvilket går rigtig godt i tråd med kampagnen Tak fordi du handler lokalt. ”Vi vil gerne støtte op om projektet, og vi håber, mange børn vil få en god oplevelse i den julepyntede by og at forældrene vil opleve flotte butiksvinduer og lægge julehandlen lokalt samtidig med et besøg på Museumscenter Karensminde for at se udstillingen”, udtaler Handelsstandsforeningen.

Skattejagten løber fra d. 1.-24. december og er ikke købsbetinget skriver Billund Kommunes Museer i en pressemeddelelse.