Danmarks bedste 3-årige hopper mødes på Billund Trav

Foto: Hesselborg Foto

Årets sidste storløbsdag på Billund Trav afvikles på søndag kl. 14.00 med ”Dahls Flagfabrik A//S Grand Circle 3-års Hoppechampionatet” som dagens alt overskyggende hovedbegivenhed. Løbet er bl.a. et revancheopgør for nyligt afviklede ”Dansk Avlsløb”, der blev vundet af Danielle D D foran Dicte Skovsende. Begge er på plads i dagens 7. løb, når 11 ekvipager skal kæmpes om en samlet præmiesum på 340.000 kr.
Ligaløb med masser af fine heste

Flere af dagens rammeløb er Ligaløb, hvor der kæmpes om finalepladser i Odense den 2. december. I 6. løb mødes flere fine topheste. Lokale Charlie Game med Rene Kjær skal bl.a. dyste med en af Flemming Jensens mange topheste i form af Chandon. Når så også feltet tæller heste som Cool Vacation, Chato Salløv, Angel Of Mine, Counterstrike og Askepot Macoy, ja så er der lagt op til et rigtige væddeløb!

Udover de mange etablerede heste der findes i dagens program, bydes der også på et rigtig godt 2-års løb. Ebony Blåbjerg, Emilie Flamingo, Ecco C N, Enforalle P, Epicwildfire M T og Encore Cloc har alle smagt sejren sødme. Så kun Encore Simoni med Steen Juul i sulkyen har endnu ikke gæstet vindercirklen. Mon det sker i dag? Dagens program omfatter i alt 11 løb, hvor hele den danske kuskeelite er på plads i Billund. Der er gratis entre til dagens løb.