Et stærkt foredrag i Vorbasse onsdag aften

Kristen Østergaard Madsen - Foto: René Lind Gammelmark

Kristen Østergaard Madsen holdt onsdag aften et foredrag på Vorbasse Kro, arrangeret i samarbejde mellem Jonas Baun, Vorbasse Kro og Høreforeningen Billund Lokalafdeling.  Foredraget blev overværet af omkring 40 personer, og Kristen fortalte om den lange rejse han har været på fra han var selvstænding Tømrer, senere forsikrings Assurandør, og igen Tømrer, og om den dag hvor hans Kone Ida og hans tre børn gav ham et ultimatum: Flasken eller familien.
Han fortalte om hvordan han igen blev ædru, og idag 13½ år efter stadig er ædru, takket være hans famillie. En af Kristens sønner Brian fortalte også om tiden med faderens alkoholmisbrug og den efterfølgende behandling.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Kristen sagde på et tidspunkt under foredraget, at uden familien, havde han sikkert ikke været her idag.

Hele forløbet er blevet til en bog om hans liv, med særlig fokus på selve afvænningen, og om det at blive et helt nyt menneske.