Halløj i Hallen – nu på lørdag fra 10-12

Foto: René Lind Gammelmark

Grindsted GGIF Gymnastik  og E-Sport Grindsted holder igen Halløj i Hallen i MAGION Lørdag den 24. november 2018 fra kl. 10.00 til kl. 12.00

Det koster 10,- kr. pr. person,og betales ved indgangen til Hal 3. Her får man et mærke, som også skal bæres når man besøger E-sport.

I Hal 3 har GGIF Gymnastik sat redskabsbaner op, så der er rig mulighed for både store og små at få rørt sig og få prøvet kræfter med lidt af hvert. Der er instruktører og hjælpetrænere til stede, men al leg foregår på eget ansvar.

E-sportslokale finder man ved at tage døren ved siden af indgangen til Biblioteket og følger trapperne op. Her vil også være folk til stede og hjælpe jer med at få startet spil osv. Da der er begrænset antal pladser, vil der være tidsbegrænsninger på. Skal man holde pause kan man lige rende ned i Hal 3 og få sig rørt.

Uanset om man kender til gymnastik, computerspil eller ej, så er alle velkomne til at kigge forbi.

 Næste gang dette arrangement afholdes er Lørdag den 9. februar 2019 og Søndag den 28. april 2019.