Patrick Hougaard stopper som speedwaykører

Patrick Hougaard - Foto: René Lind Gammelmark

Patrick Hougaard indstiller speedwaykarrierren. Patrick kørte i 2018 sæsonen for GSK Liga i Grindsted.

Efter 25 år som speedwaykører har Patrick Hougaard bestluttet at indstille speedwaykarrierren.

En dalende omsætning i Europæisk speedway, hvor et absolut topniveau er nødvendigt ligesom en tilstrækkelig aktivitet. Alt sammen i forhold til risiko og udbytte, er en af grundene til valget. Niveauet har ikke løftet sig tilstrækkeligt de seneste år, hvor skader også har spillet en rolle på de manglende resultater. Speedwaysportens knap så glansfyldte sider har desværre, den seneste tid, for Patricks vedkommende overskygget glæden ved sporten.

Trods dette, har sporten givet Patrick et hav af gloværdige minder for evigt. Ubeskrivelige og fantastiske oplevelser, samt ekstreme udfordringer. Alt sammen på en 25 år lang rejse fra “kravlegården” i Fredericia som 4 årig, med mere end 1. 3 millioner km. rundt i Europa. Op mod 75 forskellige lufthavne, Grand prix oplevelser i Parken, Danmarks Landshold, til bopæl i England hvor han hentede sin VM U21 Hold Titel. Dermed er 25 år på speedwaybanerne som aktiv kører slut. Heraf 13 år som professionel med de 1o år som fuldtidsbeskæftigelse.

Marts 2019 afslutter Patrick sin el-tekniske uddannelse. Karrierestoppet åbner derfor for nye muligheder. Sandsynligvis erhvervsarbejde med tanker om en videre uddannelse.

Patrick udtaler:
Jeg håber reelt at det overrasker, hvilket dermed har sikret mig det rigtige engagement og foukus, helt frem til denne store og svære beslutning. Nok den største i mit live, indtil nu og med en baggrund, der har flere årsager. Blandt andet at mit niveau ikke har løftet sig tilstrækkeligt de seneste år, skader og en dalende økonomi som er nogen af grundene. Til at lysten også har været faldende. De mange oplevelser og udfordringer, vil jeg til evig tid nyde og forhåbentlig omsætte i mit virke fremover. Jeg glæder mig også til mere tid med familien, ligesom mit personlige frirum bliver naturligt anderledes. Alt i alt – færre afbud til familie og venner. Jeg vil samtidig benytte lejligheden til endnu en gang at takke mine trofaste sponsoerer, team, familie og venner for uvurdelige hjælp gennem min karriere skriver Patrick Hougaard i en pressemeddelelse.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.