Lagkage og donationer i Søsterlogen nr. 82 Lyngen i Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

Det var idag nøjagtigt 25 år siden Søsterloge 82 Lyngen blev stiftet i Grindsted, og i den anledning uddelte de donationer til 6 forskellige projekter.

Der blev også udleveret 350 lagkager til 10 plejehjem i Billund Kommune, og en enkelt i Ansager. Efter donationerne var foretaget fik de fremmødte kaffe og lagkage.

Logen der hører hjemme i Odd Fellow bygningen på Vestre Boulevard, donerer hvert år til humanitære formål, og i år var der i anledningen af jubilæet skruet ekstra op for mængden af donationer fortalte Bente Bodenhoff der er Overmester og fortæller at Logen har 52 medlemmer, hvoraf de 14 var med da Søsterlogen blev startet op for 25 år siden.

De 6 der har fået donationer er:
Julemærkehjemmet Fjordmark repræsenteret ved Lasse Balsgaard som modtog en donation på 10.000 kr.

Tæppetanterne repræsenteret af Hanne Hector Schrøder der modtog en donation på 4.000 kr.

Grindsted Handelsstandsforening, julebelysningsudvalget, repræsenteret af Flemming Elbæk fra udvalget og Johnny Hansen fra Handelsstandsforeningen modtog en donation på 10.000 kr. som vil blive brugt til at købe en ny 300 meter lang LED Lyskæde til juletræet på torvet, og et juletræ.
 

Grindsted-Billund Parkinsonsforening repræsenteret af Poul Klarskov modtog en donation på 5.000 kr.
 

Hospitalsklovnene i Esbjerg repræsenteret af Vilma Lakridskonfekt aka. Dorthe Kierkegaard modtog en donation på 10.000 kr. 

 

Naturrum Sdr.Omme repræsenteret af blandt andre Lisbeth Arvad modtog en donation på 10.000 kr.

 

Klik på billederne nedenunder for at se dem i stor størrelse.