Dødsulykke ved Sdr.Omme

Foto: René Lind Gammelmark

Onsdag formiddag skete der et alvorligt færdselsuheld på Tarm Landevej omkring Juellingsholmsvej ved Sdr.Omme.

2 Ambulancer, Politi, Brandvæsen, Akutlægehelikopter og Akutlægebil var på stedet.

Ulykken er en såkaldt mødeulykke,  skete kl. 10.25 på Tarm Landevej ca. 1 km vest for Sdr.omme.
En varevogn var kommet kørende mod vest og en personbil var kommet kørende mod øst. De to biler støder nærmest frontalt sammen, hvorved  føreren af personbilen, en 70 årig mand bliver dræbt. Passageren i personbilen er hans kone, og hun er blevet kørt med Ambulance til Herning Sygehus, og meldingen er at det ikke er kritisk og at de pårørende til ægteparret er blevet underrettet.  Føreren af varevognen er en 30 årig mand, og han er blevet fløjet med helikopter til Odense Universitetshospital, og vagtchef Henrik Dam fra Sydøstjyllands Politi havde ingen informationer om hans tilstand.  Politiet regner med at vejen bliver åben omkring kl. 14.  En bilinspektør har været på stedet og har foretaget undersøgelser.

Klik på billederne nedenunder historien for at se dem i stor størrelse.